Èxit de participació en la presentació del XVI Festival de Música a les Vinyes

28/06/18

La presentació de la programació del XVI Festival de Música a les vinyes es va fer el passat divendres 22 de juny a Subirats. En un paratge espectacular, envoltat de vinyes i davant de la Finca Molí Coloma, una preciosa masia del segle XV de Bodegues Sumarroca.

presentació XVI Festival de Música a les vinyes - concert

L’acte va comptar amb la participació de més de 100 persones que van omplir la sala Sant Jordi. Després de l’acte de presentació i la copa de benvinguda, els assistents van poder gaudir de la música entre vinyes dels tres mestres de les cordes, Quim Alabau, Pere Bardagí i Joan Garrobé. Els músics van dirigir un viatge sonor del barroc al jazz, amb interpretacions de la música de Vivaldi, Manuel de Falla, Heitor Villa-Lobos, Astor Piazzolla, Duke Ellington i Keith Jarrett. Finalment, després de l’actuació i la posta de sol, es va oferir el tradicional maridatge a la terrassa del celler que va consistir en cava de Sumarroca maridat amb préssec d’Ordal i acompanyat amb coca de forner, la millor manera d’arrodonir una nit d’estiu al Penedès.

La setzena edició del Festival se celebrarà els dies 21 i 28 de juliol al poble medieval de Torre-ramona. El programa torna a acollir concerts únics i extraordinaris amb les actuacions d’Albert Sanz & Pau Figueres, el 21 de juliol i Elisabet Raspall Quintet acompanyat per Màrius Serra, el 28 de juliol. A banda de les actuacions, els concerts es complementen amb activitats paral·leles com el tradicional maridatge de cava i préssec d’Ordal davant la Confraria del Cava Sant Sadurní, visites a cellers, gastronomia, tastos i exposicions.

Subirats
20°
Rain Shower