Un concert únic per la présentació del XVI Festival Música a les vinyes a Bodegues Sumarroca

17/06/18

concert

Aquest divendres 22 de juny a Bodegues Sumarroca (Subirats), a les 20.30 del vespre, se celebrarà el concert de la presentació del XVI Festival de Música a les vinyes. A l’escenari de Sumarroca pujaran junts Quim Alabau, Pere Bargadí i Joan Garrobé per interpretar De Vivaldi a Kaith Jarrett. Tres mestres de les cordes i l’harmonia ens conviden a un viatge sonor ple d’emocions. Del barroc al jazz amb diferents estacions, Vivaldi, Manuel de Falla, Heitor Villa-Lobos, Astor Piazzolla, Duke Ellington, Keith Jarrett. Aquests tres músics entre moltes altres coses, els uneix el seu concepte eclèctic de l’estètica musical, no lligat a cap estil i obert a tots. Tota una festa al mig de les vinyes.

I després de l’actuació a Sumarroca, hi haurà la tradicional degustació de cava amb Préssec d’Ordal. El concert començarà a les 20.30 del vespre.

FMV'18 - cartell

L’Ajuntament de Subirats organitza el concert de la presentació del festival amb el patrocini de Bodegues Sumarroca i el suport de la Diputació de Barcelona. Col·labora l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Als següents punts de venda del Penedès:

Oficina de Turisme de Subirats

i el mateix dia a la presentació, a les 19.30 hores i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!


Subirats
21°
Clear