L’aclarida a la terra del Préssec d’Ordal

19/04/18

L’Oficina de Turisme de Subirats ha organitzat una nova passejada guiada per la Terra del Préssec d’Ordal. La sortida serà el pròxim diumenge 22 d’abril amb el títol: L’aclarida a la Terra del Préssec d’Ordal. Durant el recorregut es parlarà del conreu del presseguer al territori de Subirats, les pràctiques agrícoles associades, les peculiaritats d’aquesta fruita i els motius que la fan tan especial.

Cap a final d’abril, una vegada ha minvat el risc de glaçades i el fruit és encara molt petit, es fa l’aclarida del presseguer: es treu una part considerable dels fruits per garantir la bona qualitat i una mida adequada dels préssecs que, finalment, maduraran. La passejada per conèixer aquesta tasca del camp i contemplar els presseguers a la primavera és d’agradable realització i poca complexitat.

Lloc de la trobada: Escultura Préssec d’Ordal – Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats)

Hora de sortida: 11 h (durada 2 hores)

Preu per persona: 3 €. Infants fins a 12 anys visita gratuïta

Més informació i reserves: Oficina de Turisme de Subirats: 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat

Veniu a descobrir el Préssec d’Ordal a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
16°
Partly Cloudy