Subirats ha obtingut el reconeixement d'adhesió al compromís de sostenibilitat de Biosphere

19/03/18

Imatge per la web

El dimarts 13 de març es van lliurar els premis Biosphere de Compromís amb la sostenibilitat a la demarcació de Barcelona. Una entrega de certificats que va comptar amb la presència a l’acte de la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa.

Aquest certificat es va entregar 245 empreses i agents de la província de Barcelona que estan compromesos amb els objectius fixats per la UNESCO i les directrius de la Cimera de Paris del 2015. Un certificat que reconeix la qualitat turística en desenvolupament sostenible. L’acte va tenir lloc a la Llotja de Mar a Barcelona amb la presència també del president de la Cambra Comerç de Barcelona, Miquel Valls i el President de l’Instituto de Turismo Responsable, Tomas de Azcárate.

Totes tres institucions han impulsat una metodologia per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d’una destinació, ja siguin públics o privats i que permet adquirir unes habilitats suficients per a la gestió sostenible d’aquests serveis turístics. Com a resultat d’aquesta implantació voluntària, els serveis turístics que hi participen, ja siguin destinacions o empreses, obtenen el distintiu de “Compromís per la sostenibilitat Biosphere”, anualment renovable.

A Subirats a banda de l’Oficina de Turisme de Subirats, també els cellers Can Bas Domini Vitivinícola i Eudald Massana Noya han obtingut aquesta reconeixement d’adhesió al Compromis amb la sostenibilitat.

Subirats
20°
Clear