EnoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes

11/01/18

[vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_column_text]

Subirats ofereix entorns ideals per als amants de la natura, paratges de vinyes i presseguers ideals per practicar-hi el cicloturisme o realitzar passejades en família.

IMG_6604

EnoBiCiNGPENEDÈS, pedalant entre vinyes ofereix servei de lloguer de bicicletes a través de l’empresa Bikemotions en la mateixa estació de tren de Lavern. Els turistes poden arribar al Penedès mitjançant aquest tipus de transport sostenible. Amb aquest mitjà de transport es pot gaudir, d’una manera respectuosa del medi ambient, l’entorn natural i paisatgístic de Subirats i el Penedès.

L’equipament turístic EnoBicingPenedès ofereix servei d’atenció personalitzada i obre tots els caps de setmana durant el període de març a novembre en horari de 9.30 a 14.30 hores (5 hores) i facilita els retorns quan sigui necessari de 17 a 18 hores. Fora de les dates d’obertura de març a novembre es disposarà d’un número de telèfon i correu electrònic per donar resposta a les possibles sol·licituds d’informació i reserves.

Lloguer i rutes guiades a través de l’empresa de serveis cicloturistics Bikemotions. Email: info@bikemotions.es

  • Tel. oficina: (+34) 656 908 590
  • Tel. dia activitat: (+34) 649 273 332

Els amants al medi ambient i el cicloturisme poden endinsar-se per caminis i descobrir racons únics del Penedès, podran recórrer quilòmetres en bicicleta per les rutes enoculturals a Subirats i fer l’anada o la tornada en tren. La bicicleta s’incorpora a la mobilitat sostenible que ofereix el tren i dóna continuïtat als turistes i visitants fins a arribar als atractius i recursos turístics finals, com ara els cellers.

L’estació és el punt de sortida i d’arribada de les activitats en bicicleta, experiències d’interès natural, cultural i paisatgístic. El servei de benvinguda i informació als visitants i turistes  es dóna des del nou equipament, i inclou: lloguer de bicicletes elèctriques o convencionals, complements com; cadiretes infantils, casc, mapes o GPS.

Les bicicletes elèctriques us ofereixen la possibilitat de gaudir de rutes tot passejant pels seus camins amb tota la família o amics, sense un excés d’esforç, d’aquesta manera tothom podrà gaudir de l’entorn.

Les bicicletes tenen una autonomia entre uns 30 i 40 km depenent del terreny. Podeu escollir entre diferents rutes que us proposem amb gps o un mapa, i si voleu podeu contractar el servei de guiatge amb l’empresa Bikemotions. També teniu l’opció de llogar les bicicletes per moure’t lliurement.

Disposem de diferents tipus de bicicleta sota petició: Bicicleta de passeig, bicicleta BTT, bicicleta de nen i bicicleta elèctrica. A més s’ofereix cadiretes per a nens fins a 23Kg.

Preus

– Lloguer de bicis elèctriques mig dia: 20 euros/bici
– Lloguer de bicis elèctriques dia sencer: 30 euros/bici

– Lloguer de bicis convencionals mig dia: 10 euros/bici
– Lloguer de bicis convencionals dia sencer: 16 euros/bici

 Més informació i reserves a través de la nostra pàgina web. Tot això i més, a Subirats, Capital de la Vinya!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Subirats
18°
Clear