Ruta combinada especial 1.100 anys del Castell de Subirats

27/06/17

Dins la programació del XV Festival de Música a les Vinyes, els dies de concert, es pot incloure una visita cultural combinada per gaudir de l’arquitectura i la història del poble medieval de Torre-ramona i el Castell de Subirats. Un cop acabada la visita guiada, s’oferirà una copa de cava.

Visita guiada pel sorprenent i misteriós poble medieval de Torre-ramona, seu del Festival de Música a les Vinyes. Durant el recorregut es visita; l’interior de l’església de Sant Joan Sesrovires, el taller de pintura de la pintora Cathrine Bergsrud, el Palau Gralla i la Confraria del Cava Sant Sadurní, on es degustarà una copa de cava.

El Castell de Subirats és el principal atractiu arquitectònic, històric, paisatgístic i turístic de Subirats. D’estil medieval, data del segle X. L’any 2004, es va dur a terme una campanya de restauració de la torre de l’homenatge. L’església es troba en bon estat de conservació i durant el 1973 es va afegir el portal de la façana del migdia. El conjunt monumental té una extensió de 2.000 m2, es troba dalt d’un turó d’uns 300 metres des d’on hi ha una magnífica vista de la plana del Penedès i l’entorn natural que l’envolta.

Informació addicional

Visita guiada al Castell de Subirats i arribada a Torre-ramona per un camí que surt del mirador del castell fins al poble medieval de Torre-ramona.
Distància a peu aproximada: mig quilòmetre.
Dificultat: fàcil
Cal portar calçat adient.
Degustació d’una copa de cava a la Confraria del Cava Sant Sadurní.

Horari visita guiada Castell de Subirats: 10h
Duració: 45 minuts
Adreça: Camí del Castell s/n. 08739 Els Casots (Subirats)
Horari arribada al poble medieval de Torre-ramona: 12 h
Duració visita: 45 min.
Adreça: Ctra. Sant Sadurní a Gelida, km. 2 Torre-ramona (Subirats)
Preu especial: inclou visita guiada al castell, guia local a Torre-ramona, degustació d’una copa de cava.

L’activitat es realitza els dissabtes 22 i 29 de juliol dins dels actes dels 1.100 Anys del Castell de Subirats i el XV Festival de Música a les vinyes.

 

Hora d’inici: 10 h

Preu activitat: 6 €

Inici: Castell de Subirats

Distància a peu entre tots dos recursos: 1 km

Informació i reserves: Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99.

Places limitades, cal fer reserva prèvia.

 

Veniu a gaudir del cava i la història a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
18°
Sunny