El Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, visita Subirats

20/05/17

El mes d’abril, Subirats va rebre el Sr. Octavi Bono, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya. El Sr. Bono va visitar l’entorn de l’estació de tren de Lavern – Subirats, per conèixer de primera mà els treballs que es duran a terme en matèria de turisme en aquest indret. Durant la visita, acompanyat de l’Alcalde i la Regidora de Turisme, així com l’Alcalde de Torrelavit, el Sr. Bono, va comprovar satisfactòriament l’encert del projecte turístic de Subirats per dinamitzar econòmicament el territori a través de la mobilitat sostenible i la possibilitat que ofereix el tren.

Octavi Bono

La Direcció General de Turisme subvenciona part del projecte que revaloritzarà la destinació turística de Subirats en un model sostenible i de qualitat. Els treballs en l’entorn de l’estació de tren permetrà la millora i accessibilitat de l’espai de l’oficina de turisme, la finalització del nou equipament de lloguer de bicicletes comarcal, la creació de millors accessos i més aparcament per als viatgers; així com la creació d’una zona de pícnic i zona d’aparcament per autocaravanes i autocars. Aquesta actuació també comportarà amb la millora i embelliment de la zona d’aparcament de la mateixa estació de tren.

Abans de marxar, també va veure les obres de millora de l’estació de tren de Lavern-Subirats; tot plegat, segons ell, farà que aquest indret esdevingui un espai de referència d’atenció al visitant, podent utilitzar un mitjà de transport sostenible en unes instal·lacions de primer nivell.

Més informació sobre Subirats, Capital de la Vinya.

Subirats
21°
Clear