CASTELL DE SUBIRATS & VI – Olivé Batllori

2/05/17

Dissabte 6 i diumenge 7 de maig, torna una nova edició de Castell de Subirats & Vi, en aquesta ocasió amb el tast del Brut Nature d’Olivé Batllori amb la visita guiada al Castell de Subirats. Les visites guiades comencen a les 10.30 h i a les 12 h, a l’entrada del Santuari de la Mare de Déu de la Fontsanta (escales de l’església del Castell de Subirats).

Olivé Batllori és un celler familiar situat a Els Casots, a Subirats, el cor del Penedès i la Capital de la Vinya. Aquest celler elabora caves de qualitat des dels anys 50. Actualment estan immersos en un projecte de renovació sense perdre l’essència de sempre: fer un bon producte perquè la gent el comparteixi i gaudeixi. Les ampolles de cava Olivé Batllori descansen durant mesos en silenci a l’interior d’un preciós edifici modernista, envoltat d’un entorn privilegiat: la Finca de Can Figueres.

[+] Caves Olivé Batllori

 


La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Subirats va encetar, el passat 11 de març, la temporada de degustacions al Castell de Subirats coincidint amb els actes de celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats (917 – 2017).

Amb l’objectiu de donar a conèixer el vi i cava de Subirats, l’Oficina de Turisme de Subirats gestiona, amb la col·laboració d’alguns dels cellers del municipi, ha creat la nova modalitat d’entrada combinada Castell de Subirats & Vi que consisteix en la degustació d’una copa de vi o cava, en finalitzar la visita al Castell de Subirats.

Aquesta és una activitat promocional per donar a conèixer al públic final el patrimoni cultural de Subirats i donar valor a la identitat vitivinícola del municipi i la qualitat dels productes elaborats a la Capital de la Vinya. L’activitat està dirigida a totes les persones majors d’edat que tinguin interès a conèixer el Castell de Subirats i tastar vins i caves en un indret singular. Les degustacions seran servides pels guies del castell a l’interior de la sala del Mil·liari o en la terrassa nord amb vistes espectaculars a la Muntanya de Montserrat.

La visita Castell de Subirats & Vi es realitzarà durant els caps de setmana dels mesos de març a desembre 2017. A continuació, podeu consultar les dates i els cellers col·laboradors:

Calendari_noticia

VISITES GUIADES A LES 10.30 I A LES 12 H. PREU PER PERSONA: 4,50 €.

A disposició, altres modalitats d’entrada amb degustació o sense i col·lectius amb descompte.
Es recomana concertar visita a l’Oficina de Turisme de Subirats.

93 899 34 99 // info@turismesubirats.cat.

 

Veniu a gaudir del cava i la història a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
21°
Clear