Castell de Subirats en bicicleta elèctrica

15/04/17

L’Oficina de Turisme de Subirats i Bikemotions, dins el programa d’activitats dels 1100 anys del Castell de Subirats, organitzen una ruta al Castell de Subirats en bicicleta elèctrica pel dissabte 22 d’abril.

La sortida serà des de l’Estació de tren de Lavern, per seguir la Ruta Vitivinícola 1 de Subirats. Hi haurà una aturada al Miravinya la Bardera per degustar el pícnic i, posteriorment, arribar al castell i realitzar la visita guiada amb degustació d’una copa de cava.

L’itinerari del Castell de Subirats és el més destacat de tots els que conformen les Rutes Vitivinícoles. S’hi poden observar exemples d’altres conreus de secà que no són la vinya, com ara les oliveres o els ametllers. Igualment, s’hi troben espècimens d’arbres que no són propis de la zona sinó que han estat introduïts, com per exemple el lledoner o l’eucaliptus.

Aquesta ruta en bicicleta elèctrica és apta per a tots els nivells i condicions físiques. Es tracta d’un agradable camí, amb certes pujades que seran fàcilment assolides gràcies a l’ajuda del motor elèctric de la bici. És per tant, una activitat agradable i tranquil·la, amb parades per observar l’entorn i degustar el pícnic especialment preparat per a l’ocasió.

Lloc de la trobada
Oficina de Turisme de Subirats – Estació de tren de Lavern (Subirats)

Hora de sortida
9.45 h (durada 4 hores)

Preu per persona
37,50 €.

L’activitat inclou bicicleta elèctrica, guia, pícnic, accés al Castell de Subirats i copa de cava.

Reserves
Les activitats estan subjectes a un mínim de persones, per aquesta raó cal fer una reserva prèvia (últim dia de reserva, 21 d’abril a les 18 h)

Més informació
Oficina de Turisme de Subirats: 93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat

Veniu a gaudir de la natura i la història a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
18°
Partly Cloudy