Activitats de Setmana Santa a Albet i Noya

8/04/17

S’apropen les festes de Setmana Santa, uns dies perfectes per a visitar els cellers de Subirats i fer una escapada entre vinyes. Una proposta atractiva per a aquestes dates és la que fa el celler Albet i Noya, amb dues activitats especials per a la Pasqua:

Ecotast, vins i xocolates ecològics a Albet i Noya // Xocolata i vi: joc de textures i sabors

Una proposta que comença amb la visita del celler per conèixer els inicis, la història familiar, present i futur a través de la vinya, celler i sala de bótes. El moment dolç arriba després, on es podrà descobrir diferents textures, sabors, aromes. I per acabar: un maridatge dolç, ecològic i d’allò més saludable entre els nostres vins i els xocolates ecològics de Chocolates Solé!

Visita al celler en família – Taller de Pasqua // Una jornada per gaudir del món del vi en família!

Es tracta d’una activitat especial per als més petits de la casa, consistent en decorar i pintar ous de pasqua o fer-se la seva pròpia mona per després menjar-ho a casa! Abans, coneixeran el món del vi i la vinya a través d’activitats infantils, guiats per un monitor, i finalitzaran la jornada tastant suc de raïm.

Mentrestant, els grans de la família visitaran el celler per conèixer el procés d’elaboració dels vins ecològics i acabaran amb una degustació de tres vins.

[+] Albet i Noya

Veniu a celebrar la Pasqua a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
22°
Clear