Marxa d'orientació a Ordal

10/03/17

Diumenge 12 de març se celebrarà la 59a Marxa d’orientació per descripció a Ordal. Aquesta cursa està organitzada per l’Agrupació Excursionista la Talaia de Vilanova i la Geltrú i forma part de la 19a Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i del III Trofeu Joan Virella.

Informació tècnica

[+] Reglament de la 59a Marxa d’orientació

Podran participar en la Marxa tots els socis d’entitats amb llicència de l’any en curs expedida per la FEEC, els posseïdors d’una llicència de la FEDME o d’altres federacions de muntanya estrangeres adherides a la UIAA. Per a tot aquell participant que no s’ajusti a les condicions anteriors, l’organització emetrà una llicència temporal de la FEEC amb una assegurança que tindrà validesa mentre duri la prova. Els participants amb llicència de la FEEC puntuaran per a la CCMTR.

Les persones que no estiguin federades, tenen inclosa la llicència temporal obligatòria de la FEEC en el preu. L’organització oferirà l’esmorzar a tots els marxadors i aigua en punts indicats en el full de ruta.

El dia abans de la marxa, dissabte 11 de març de 2017, a les 20 h, a la sala d’actes de l’entitat (c. del Comerç, 4), l’organització assignarà per sorteig un dorsal i l’hora de sortida a cada equip inscrit. El resultat del sorteig i ordre de sortida es penjaran a la pàgina web www.aetalaia.cat a les 21 h del dia esmentat. També s’hi inclourà la taula horària per ordre de sortida dels equips.

A la sortida de la Marxa, els equips tindran l’hora oficial de la prova en un cronòmetre que estarà situat en un lloc visible per a tothom, el qual marcarà l’hora i el minut oficials. A la sortida i a l’arribada hi haurà servei de BAR a disposició de tots els equips participants i membres de l’organització, i servei de WC. Cada minut sortirà UN equip. El primer equip iniciarà la Marxa a les 8.00 h del matí i n’aniran sortint mentre hi hagi equips. L’organització podrà decidir sobre qualsevol contratemps que pugui esdevenir-se a la sortida: l’endarreriment horari, l’ajornament o fins i tot la suspensió de la Marxa per causes de força major, circumstàncies que seran comunicades a tots els participants amb la agilitat més gran possible. L’aparcament per als participants estarà ubicat al costat del punt de sortida de la prova, estarà degudament senyalitzat i hi haurà personal de l’organització per donar les indicacions oportunes als conductors.

Sortida Marxa Localització per GPS:
UTM 31T E 403845 N 4583293 // Graus 41 23.726 N, 01 50.987 E

L’organització i el control de SORTIDA estaran ubicats a la sala del “CAFÈ ATENEU ORDALENC” (avinguda de Barcelona) de la població d’Ordal (Subirats).

NOTA: La persona que inscrigui l’equip, haurà d’aportar les dades de tots els membres de l’equip en el moment de fer la inscripció, tant si la fa per Internet com si la fa presencialment al local de l’AE Talaia.

Contacte

93 893 12 57
marxa@aetalaia.cat
www.aetalaia.cat

Veniu a gaudir de l’esport a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
21°
Clear