Fèlix Massana Ràfols, Or als International Magnum Awards 2016

10/12/16

El celler Fèlix Massana Ràfols ha rebut un guardó daurat als International Magnum Awards 2016, un concurs que premia als millors vins en format màgnum.

Aquest concurs no té limitacions geogràfiques, és a dir, hi poden participar cellers d’arreu del món, amb l’única condició que el vi presentat sigui comercialitzat en format màgnum. Enguany s’ha celebrat a Madrid, on han participat 66 vins, amb més de 31 denominacions d’origen diferents. Per aquest motiu, és una gran fita que un petit celler de Subirats aconsegueixi una medalla d’Or en aquest concurs. S’ha premiat el Cava Brut Nature Gran Reserva (2010) de Fèlix Massana Ràfols en la categoria de vins escumosos, un producte elaborat amb les varietats Chardonnay, Xarel·lo, Macabeu i Parellada.

[+] Article i llistat dels guardonats als International Magnum Awards 2016


El celler Fèlix Massana Ràfols, situat a Sant Pau d’Ordal, conrea les seves vinyes de manera ecològica, sempre mantenint el bon fer que els dóna la llarga experiència al món vitivinícola, essent la quarta generació de viticultors.

FelixMass


[+]
Fèlix Massana Ràfols

 

Veniu a descobrir productes de qualitat a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
14°
Mostly Cloudy