Passejada en família – Viatge submarí per Subirats

23/11/16

Dins de les activitats programades pel 12è Subirats Tasta’l del diumenge 27 de novembre, descoberta de l’origen geològic del sòl de Subirats. La visita guiada anirà a càrrec del biòleg Lluís Rius que farà una interpretació del paisatge local.

Passeja en família per conèixer el nostre paisatge quotidià i entendre l’evolució de l’entorn natural i de l’espai que l’ha generat. L’itinerari paleontològic ofereix punts d’interès geològic que ens ajudaran a interpretar i redescobrir els vestigis del passat.

Sortida des de Sant Pau d’Ordal passant per Can Mata Racó fins a Can Sala on es farà la descoberta interpretativa d’un escull marí. Tornada per El Pago i la creu de terme fins arribar de nou a Sant Pau d’Ordal.

Informació addicional

Preu promocional 2 euros

La ruta té una durada de 4 quilòmetres.

Cal portar calçat còmode i pantalons llargs.

Inici de la ruta a les 10 hores davant de l’escultura del Préssec d’Ordal (Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal. 08739 Subirats)

Es pot fer inscripció prèvia a l’activitat a l’Oficina de Turisme de Subirats;  93 899 34 99 – info@turismesubirats.cat. El mateix dia caldrà adreçar-se davant de l’escultura del Préssec d’Ordal.

Fulletó de la Mostra [+]

Plànol de la Mostra [+]

Tot això i més a Subirats, Capital de la vinya!

Subirats
18°
Partly Cloudy