Descobreix el MES durant el 12è Subirats Tasta'l

20/11/16

El pròxim diumenge 27 de novembre, d’11 a 15 hores, la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal acollirà la dotzena edició d’una de les mostres de vins, caves i productes de la terra més importants de la comarca. La plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal és, altre cop, l’escenari escollit per celebrar el 12è Subirats Tasta’l, una mostra que acull els vins i caves que ofereixen els cellers més importants de Subirats, així com la gastronomia i l’artesania local.

Una de les activitats programades durant el Subirats Tasta’l són les visites guiades al Museu d’Esperanto de Subirats (MES). Extraordinàriament, i amb motiu d’aquesta mostra, el MES serà obert a partir de les 12 h, amb visites guiades gratuïtes a les 12 h, 13 h i 14 h. Aquestes visites arrencaran des del punt d’informació de la mostra.

El Museu d’Esperanto de Subirats va ser inaugurat el 5 de maig de 1968, amb motiu de la X Assemblea d’Esperantistes de la Província de Barcelona, celebrada a Sant Pau d’Ordal (Subirats). Des d’aquell dia, el poble té un carrer dedicat al Dr. Zamenhof, precisament on està situat l’actual edifici del museu, que va ser construït el 1974. El primer fons estava format per 1.200 llibres, 5.000 revistes i diaris i 85.000 postals, 500 de les quals estaven escrites en esperanto. No us perdeu l’oportunitat de descobrir la seva història!

[+] Informació i activitats del 12è Subirats Tasta’l

[+] MES

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
21°
Clear