Festa de la collita a Sant Pau d'Ordal

29/09/16

Aquest cap de setmana, 29 i 30 de setembre, i 01 i 02 d’octubre se celebra la tradicional Festa de la collita de Sant Pau d’Ordal, on trobareu activitats per a tothom.

El dijous, 29 de setembre, a la Sala gran del Centre Agrícola, Xerrada del Centre d’Estudis de Subirats, on es parlarà de la història del centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

Divendres, 30 de setembre, a les 19.30h del vespre, traca d’inici de festa a la Plaça Subirats. A continuació caminada nocturna a les Caves Bertha per fer un tast de cava. Recorregut 7 quilòmetres, hi haurà un bus disponible per la tornada (preu 1€) A la nit, al Centre Agrícola de Sant Pau, comença la nit jove Kalirock, amb diverses activitats, concert amb Estat de xoc i música de PD Desatrapats.

El dissabte, 01 d’octubre, comença a les 10h amb el torneig de futbol infantil i torneig de bàsquet Memorial Mensi. Després, a les 11h, obertura de la Barraca a càrrec de l’AFS, i a les 12h, a la sala gran del Centre Agrícola, 1r concurs de Cuina de Sant Pau d’Ordal. A les 18h, taula rodona: Feminismes de la Vegueria Penedès. A les 18:30h, a la plaça Subirats, plantada de bèsties i a les 19h, a la pista poliesportiva, acte d’homenatge al Mensi. Al vespre carretillada dels Diables Petits de Sant Pau i Bestiolada amb la Víbria de Castellar del Vallès, Segunola de les Gunyoles, Drac Quitifoc de Sant Quintí i el Drac Miserach i el Drac Vell de Sant Pau d’Ordal. el Drac Vell, a la nit, monòlegs, concursos i música.

El diumenge, 02 d’octubre, comença a les 8h amb les Matines i xocolata per a  tothom. A les 9h comença la Bicicletada familiar amb esmorzar per als participants a les 10.30h. A les 12h, partit de futbol i a les 13’15h del migdia, al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal, tast de vins a càrrec de Josep Guilera, de vins Coma Romà. A les 14.45h,  Arrossada popular i a continuació traca de fi de festa.

Bona Festa de la collita!, a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
12°
Cloudy