Inici temporada Rimaires 2016

2/06/16

Rimaires tornem a encetar una nova temporada, amb noves propostes infantil i musicals. Aquest any comptarem amb la presència de grans artistes com La folie, Cesk Freixas, La Cris, Jazzul… propostes compromeses socialment com la Jeb Andrews Fundation, que recapta diners pels nens amb càncer, jornades especial de poesia i una concentració de furgonetes Volkswagen.

Els Rimaires creuen que les “coses bones” haurien d’estar a prop de les persones. Per aquest motiu funcionem amb entrada lliure i taquilla invertida. Perquè volem que tothom que vulgui pugui venir. Rimaires és un projecte petit i autogestionat. Tot plegat a un entorn idíl·lic entre vinyes amb un bon cava i còctels, aperitius i posta de sol. Per començar aquest dissabte comptarem amb la presència del dj de reggae Ams Selecter i amb Oski Jah de Radio Reggae.

Radio Reggae” presenta un nou projecte amb la influència clara del Reggae, amb noves cançons i temes revisitats, i una sonoritat que barreja el so de directe amb l’entorn de les seqüències electròniques. Un estil depurat, una veu molt personal i una nova i sorprenent sonoritat per posar en escena el seu nou repertori amb temes propis, clàssics de la música reversionats, i temes de Zulú 9.30 i altres artistes revisitats en clau de Reggae, passant per la Cumbia, Dub, Reggaeton, Ska… entre d’altres.

Vine a Terrasseta Rimaires a gaudir de la millor música en directe i en el millor ambient amb “Radio Reggae!!”[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” css_animation=””][vc_column][vc_gallery interval=”3″ images=”17298″][/vc_column][/vc_row]

Subirats
21°
Clear