Presentació dels músics del XIV Festival de Música a les Vinyes

1/06/16

A continuació teniu tota la informació per a descobrir els músics que ens acompanyaran a l’edició d’enguany al XIV Festival de Música a les Vinyes.

1r concert – Dissabte 23 de juliol de 2016

Marc Miralta [+]

Marco Mezquida [+]

Martín Leiton [+]

mml2

Aquests músics extraordinaris que dominen l’art de la improvisació, es reuniran per compartir una nit inoblidable sota les estrelles de Subirats amb l’espectacle Pluja d’Estels.

Un concert exclusiu d’un trio de jazz rítmic i melòdic amb molts matisos i registres. El polivalent i refinat bateria català Marc Miralta, el virtuós pianista menorquí, Marco Mezquida i el prestigiós contrabaixista canari, Martín Leiton, ens presentaran un repertori amb composicions pròpies i versions estàndards amb una sonoritat clàssica i actual.

2n concert – Dissabte 30 de juliol de 2016

Ignasi Terraza Trio [+]

Thaïs Morell [+]

Gabriel Amargant [+]

itg

Aquest concert és un homenatge a Vinicius de Moraes, diplomàtic, poeta i compositor. Vinicius de Moraes ha estat juntament amb Tom Jobin i Joao Gilberto l’impulsor d’un nou gènere musical que avui tot el món coneix com la bossa nova. És per això que el concert s’ha batejat com a Bossa nova a les vinyes.

La guitarrista brasilera Thaïs Morell, ens seduirà amb l’accent tropical de la seva meravellosa veu, que el trio d’Ignasi Terraza vestirà de jazz amb el swing del seu piano, al costat del mestre del contrabaix Horacio Fumero, del ritme de bateria d’Esteve Pi i la col·laboració especial de Gabriel Amargant al saxo i clarinet. Un espectacle que ens transportarà de les platges de Ipanema a les vinyes de Subirats, tota una delícia per una nit d’estiu.

[+] Informació sobre el XIV Festival de Música a les Vinyes

Veniu a gaudir de la música a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
22°
Rain