El SICTED reconeix la feina de l’oficina de turisme de Subirats

24/02/15

SICTED Penedès

L’Oficina de Turisme del Patronat de Turisme de Subirats ha renovat la certificació del Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyola en Destinació (SICTED), entitat que vetlla per la millora del sector turístic de manera transversal.

Aquest 2015 es compleixen 10 anys de Compromís de Qualitat Turística SICTED 2005 – 2015 i per celebrar-lo el lliurament del distintiu es va fer recentment a la Llotja de Barcelona on es va reconèixer a empreses i destinacions pels “10 Anys de Compromís de Qualitat” amb la presencia del Diputat de Turisme, el Sr. Ramon Riera, el Gerent Cambra de Comerç, Sr. Xavier Carbonell, la Directora Turespaña, Sra. Marta Blanco i el President Comisión Turismo FEMP i alcalde de Mogàn, Sr. Francisco González.

Durant l’acte ens varen fer entrega els diplomes a les empreses subiratenques amb aquesta distinció, juntament amb la resta d’empreses de la comarca. Cal esmentar que el distintiu SICTED a l’Alt Penedès està liderat pel Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, des d’on us poden assessorar i informar d’aquest projecte global per la millora de l’experiència i satisfacció del turista en destí. A començaments del 2015 les empreses turístiques subiratenques amb aquest distintiu són: Oficina de Turisme de Subirats, Cava Guilera, Eudald Massana Noya – Agricultura ecològica, Restaurant l’Avi Pere, Restaurant i Hotel Sol i Vi

Des del Patronat de Turisme de Subirats volem felicitar-vos pel treball fet al llarg de l’any 2014 i animar a més establiments del municipi a fer una aposta ferma per la qualitat com a valor afegit.

Tot això i més a Subirats, Capital del Vinya

 

Subirats
13°
Partly Cloudy