Projecció de Cinema Clàssic en format 35 MM a l’Ateneu Agrícola de Lavern

5/05/14

A Dog's Life

El dissabte 17 de maig, a les 19h de la tarda es durà a terme una nova sessió de Cine Club Subirats a l’Ateneu Agrícola de Lavern.

És projectarà la pel•lícula: A dog’s life (vida de gos). Un film que es va estrenar el 23 de desembre de 1918. Charlie Chaplin dirigeix i interpreta magistralment aquesta pel.lícula. Com a curiositat, destaca el paper que el germà de Charlie, Syd Chaplin, té a la pel.lícula, va ser la primera vegada que treballaren junts. Amb aquesta pel•lícula es nota un canvi substancial, del genial cineasta, en la forma de treballar tant de director com d’actor. Pocs anys més tard crearia obres mestres com: The Gold Rush, The Kid, City Lights, Modern Times, entre altres.

Part de la tendresa i la màgia d’aquest clàssic del cinema mut resideix en els seus dos protagonistes, Charlot un vagabund que roba menjar per a sobreviure i Scraps un gos que es rescatat d’una baralla amb altres gossos.

Cine Club Subirats projectarà la pel•lícula de la mateixa manera com es va fer l’any 1918. Amb format 35mm i en un projector OSSA de l’any 1935 i llanterna de carbons d’ajust manual. Al ser una pel•lícula muda, es projectarà amb música en directa. La pianista Montse Ríos serà l’encarregada de posar música aquest clàssic del cinema. Abans de la sessió, es comptarà amb l’historiador Fèlix Villagrasa, que farà la introducció de la pel·lícula.

Cine Club Subirats ofereix una única projecció: recordeu, el dissabte 17 de maig a les 19h. Es poden comprar les entrades, al preu de 3€, el mateix dia de la funció a l’Ateneu Agrícola de Lavern. [+]

No us la perdeu! Subirats, Capital de la Vinya

TÍTOL:                   A dog’s life (vida de gos) 19185 – Charlie Chaplin
PROJECCIÓ:        Dissabte, 17 de maig a les 19h de la tarda
LLOC:                    Ateneu Agrícola de Lavern
ORGANITZA:       Cine Club Subirats

Subirats
12°
Partly Cloudy