El turisme de Subirats present al Saló Internacional del Turisme a Catalunya #SITC14

8/04/14

Un any més, el Patronat de Turisme de Subirats va ser present al Saló Internacional del Turisme a Catalunya, representant l’oferta enoturística del municipi, es va fer conjuntament amb EnoturismePenedès, el Patronat de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia i Turisme de Vilafranca; dins d’un original estand de mobles amb palets reciclats.

El Patronat de Turisme de Subirats, va ser present a la Fira, amb l’objectiu clar de donar visibilitat i força al turisme de Subirats. Del 4 al 6 d’abril, es va mostrar l’oferta turística del municipi a professionals i visitants; des d’allotjaments, restaurants, cellers i empreses de serveis turístic, fins la gastronomia i les activitats enoturístiques i culturals.

Una de les activitats que més va agradar, entre el públic assistent, va ser les Rutes Vitivinícoles de Subirats. Aquestes rutes van tenir una gran demanda per la possibilitat que hi ha de fer-les en diferents formats com ara a peu, en bicicleta o a cavall. Pel que fa la gastronomia, va tenir molta acceptació els fulletons del Mercat del Préssec d’Ordal. A més, varen fer difusió del món dels esperantistes i les visites guiades al Museu d’Esperanto de Subirats.

SITC 14 Taller Tast
Durant els tres dies de la Fira, a l’estand d’EnoturismePenedès, els visitants van poder gaudir la gastronomia del Penedès, com ara, la cuina del restaurant Sol i Vi. També, es varen realitzar diferents tallers de tast, amb un gran èxit de participació, alguns d’ells, dinamitzats des del Patronat de Turisme de Subirats, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Subirats i els cellers: Cava Más Pujadó, Albet i Noya, Eudald Massana Noya, Cava Llopart, Cellers Carol Vallès, Esteve i Gibert viticultors, Cava Guilera, Oliver Viticultors i Caves Fèlix Massana Ràfols.

Subirats, Capital de la vinya.

 

Subirats
21°
Clear