Activitat de poda a Cava Llopart

18/02/14

Les caves Llopart ens proposen una activitat de poda pel proper dissabte 22 de febrer a la vinya Joan Pep. Les caves Llopart es troben a l’Heretat Can Llopart de Subirats, properes al nucli de Els Casots (Subirats).

llopart
Quant a la poda, els inicis del procés d’elaboració del cava comencen a la vinya i el moment més important és aquest, la poda, on es regula la producció de raïm que tindrà el cep l’any següent.
El procés s’inicia durant els mesos de desembre a març, on el cep està en fase hivernal. És per això que aquest any s’ha decidit organitzar una activitat per mostrar el procés que esdevé essencial en l’elaboració del cava.
L’activitat tindrà lloc a la vinya Joan Pep, que té una superfície 0.5 hectàrees sobre les 95 hectàrees totals que formen part de la propietat de la família Llopart. Sota la supervisió de l’encarregat de les vinyes de l’empresa s’aprendrà què és necessari saber i com s’ha de realitzar aquest procés.
Una vegada s’hagi acabat l’aprenentatge de la poda, es farà un esmorzar típic de la zona acompanyat de caves Brut Nature Llopart per endinsar-se una mica més en el món del cava.
A més a més, es visitarà l’interior de les caves on es comprovarà la minuciosa producció de cava, els trets característics de Llopart i finalment es degustaran alguns productes, acompanyats d’una explicació tècnica per entendre les diferències sensorials dels diferents caves.

L’horari és el següent:
10.00 Inici de la activitat.
10.10 Inici de la poda a la vinya Joan Pep.
11.00 Esmorzar al terrat de les caves, al costat de la vinya. (pa amb tomàquet, embotit, cava …)
12.00 Inici de la visita a les caves
12.45 Degustació de 3 caves.
El preu d’aquesta activitat és de 25€ per persona i cal fer una reserva prèvia al telèfon 93 899 31 25 o al correu  visita@llopart.com

Activitat de Poda Cava Llopart 22-02-2014

 

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
18°
Partly Cloudy