12a Cursa d'Orientació Nocturna per les Muntanyes d'Ordal a Subirats

18/07/13

Cursa a les Muntanyes d'Ordal #Subirats #CapitaldelaVinya

El proper 27 de juliol se celebrarà a Ordal (Subirats) la 12a Cursa d’Orientació Nocturna per les Muntanyes d’Ordal a Subirats organitzada pel Grup de Muntanya Crestabocs. Les inscripcions seràn el mateix dia de 19:00 hores a 20:30 hores a la Piscina d’Ordal. Els grups han de ser de 2 a 5 membres. El límit d’inscripcions serà de 120 persones. A les 21:00 hores hi haurà sopar per a tots els participants i a les 22:00 hores començarà la cursa. Hi haurà premis als tres primers classificats i un premi especial a la millor caracterització/disfressa que s’entregaran el dimarts 6 d’agost al Ball de l’Entrepà de la Festa Major d’Ordal. A continuació teniu el cartell de la cursa amb més informació.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
22°
Rain