Subirats participa en la celebració del 125è aniversari del moviment esperantista a la Diada Mundial de l’Esperanto

20/11/12

Tastar l'Esperanto al Museu d'Esperanto de Subirats (11)

El Museu d’Esperanto de Subirats celebrarà el proper 15 de desembre el 125è aniversari del projecte endegat per LL. Zamenhof i materialitzat en l’esperanto, una proposta de llengua comuna. Al seu web http://museuesperanto.org i l’espai al Facebook http://www.facebook.com/museuesperanto esteu perfectament informats d’aquesta celebració internacional i totes les seves activitats. Aquest equipament cultural situat a Sant Pau d’Ordal (Subirats) rep l’impuls del Patronat de Turisme de Subirats en la seva dinamització com a recurs de turístic de la Capital de la Vinya. Us recomanem totalment la visita i per tenir més dades podeu veure a continuació el programa que va dedicar la sèrie Pel Penedès al Museu d’Esperanto de Subirats just després de la seva reobertura.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
21°
Clear