Caminada popular "3a Ruta de les Barraques de Pedra Seca de Subirats"

28/04/12

Barraca de pedra seca

El proper diumenge 6 de maig, amb inici a les 9 hores des de Can Rossell (Subirats), se celebrarà la caminada popular “3a Ruta de les Barraques de Pedra Seca de Subirats”. Serà organitzada pel Centre d’Estudis de Subirats (CESUB) amb motiu del seu 1r aniversari de la constitució de l’entitat. El punt de trobada serà a l’entrada del nucli de Can Rossell a les 9 del matí i tindrà una durada de 4 hores aproximadament tot admirant barraques de pedra seca, vinyes i masies. Al final, amb vistes a Montserrat, brindarem amb una copa de cava i un aperitiu, al costat de la barraca que il·lustrava la portada del calendari de les barraques de Subirats, editat l’any 2003. És una activitat gratuïta i caldrà portar esmorzar, beguda i calçat adequat. S’agraeix confirmar l’assistència al CESUB (Rosa Vendrell 650473639 rovenmi@gmail.com, Jaume Rovira 619755888 jrovirac@uoc.edu). A continuació teniu més informació amb el cartell de la caminada, la qual compta amb la col.laboració de Caves Llopart i l’Ajuntament de Subirats.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
13°
Partly Cloudy