Subirats 2.0

27/03/12

Recentment Subirats ha estat felicitat al programa de ràdio de més audiència de Catalunya, ‘El món a RAC1’ per la seva promoció turística a les xarxes socials d’internet, especialment arrel de la darrera iniciativa a foursquare. Aquest fet demostra l’encert de l’estratègia iniciada des del Patronat de Turisme de Subirats fa dos anys i mig per difondre els atractius turístics mitjançant aquest canal. De fet aquesta opció és una obligació per qualsevol entitat que disposa d’un pressupost molt limitat, com és el que correspon al municipi de Subirats amb poc més de 3.000 habitants. Tot i així els 56 quilòmetres quadrats d’extensió al cor del Penedès el fa depositari d’uns recursos turístics d’un gran potencial. Sense tenir un bon producte ni la col.laboració necessària de tots els agents socials no és possible assolir resultats exitosos. A més a més potenciar la innovació, la creativitat i el treball en xarxa, no només en la difusió turística per internet sinó en cadascuna de les accions, acaba posicionant positivament l’organització. Una altra prova d’aquest recorregut és el reconeixement de la revista especialitzada Hosteltur en consultar l’opinió del Patronat de Turisme de Subirats sobre les tendències del sector turístic per l’any 2012. Us deixem a continuació amb la gravació de RAC1, l’e-book d’Hosteltur i un vídeo que mostra l’impacte en xifres de les xarxes socials al turisme.

Subirats
13°
Partly Cloudy