Nou tríptic informatiu per potenciar les activitats de natura a Subirats

24/03/12

TV3 dóna la benvinguda a la Primavera des de Subirats (5)

El Patronat de Turisme de Subirats, amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha editat un nou tríptic informatiu per promocionar les activitats de natura que es poden realitzar a Subirats adreçades als centres educatius. Amb el títol “Subirats, Capital de la Vinya. Escola a l’aire lliure” es relacionen diverses experiències com el recorregut de la vinya al celler, el Préssec d’Ordal o les visites guiades en bicicleta per les Rutes Vitivinícoles de Subirats. També es vincula la descoberta del mediambient amb la del patrimoni arquitèctonic i cultural al Castell de Subirats, el Museu d’Esperanto de Subirats o els escenaris del fet històric “Última Defensa de Barcelona”. Aquest nou element promocional s’afegeix a la promoció del territori que es ve realitzant a internet mitjançant les pàgines web http://www.turismesubirats.cat i http://www.lapuput.cat per tal de donar a conèixer a les escoles el paisatge típic penedesenc que es pot trobar al municipi de Subirats.

TV3 dóna la benvinguda a la Primavera des de Subirats (4)

Destaquen especialment l’organització d’aquestes activitats al nucli de Can Rossell, on es troba “La Puput, Aula de Natura de Subirats”, un espai que permet complementar les sortides de camp amb tallers, audiovisuals, exposicions i altres activitats en plena natura per a totes les edats (des dels 3 anys fins a adults), amb especial atenció a l’educació infantil, primària i secundària. S’adreça a persones que tinguin ganes de conèixer de primera mà i de manera divertida la flora i fauna. Precisament aquest va ser l’indret on TV3 va donar aquest any la benvinguda a la Primavera amb diverses connexions en programes com Els Matins, Telenotícies Migdia i l’emissió íntegre d’El Temps des de Subirats, reforçant el valor paisatgístic dels presseguers florits i en definitiva dels recursos naturals del municipi més extens de l’Alt Penedès. Us deixem a continuació amb aquest nou tríptic i un vídeo amb les emissions des de Subirats de TV3 amb motiu del canvi d’estació.

Subirats
14°
Mostly Cloudy