Reunió de treball del Patronat de Turisme de Subirats amb la Direcció General de Turisme

2/05/11

Reunió de treball del Patronat de Turisme de Subirats amb la Direcció General de Turisme

La passada setmana el Patronat de Turisme de Subirats es va reunir amb la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu de presentar, a la nova Directora General Marian Muro, el Patronat, entitat que aquest any compleix el desè aniversari, així com els principals projectes que porta en marxa i millorar-ne la promoció. També hi va assistir el Subdirector General Josep Miralpeix, el qual serà un dels ponents del III Congrés d’Art, Paisatge Vitivinícola i Enoturisme. Aquesta va ser una de les iniciatives presentades, conjuntament amb el Mercat del Préssec d’Ordal, el Festival de Música a les Vinyes, la dinamització del Museu d’Esperanto de Subirats, el Centre Bicing Penedès a l’Estació Vitivinícola de Lavern i el projecte per acollir a Subirats l’hipòdrom més important de Catalunya. Per part del Patronat de Turisme de Subirats hi van assistir l’Alcalde-President Antoni Soler, el Vicepresident Pere Guilera, el Tresorer Joan Mata i el Director Daniel García Peris. A continuació teniu el dossier que es va presentar a la reunió.

Reunió del Patronat de Turisme de Subirats amb la Direcció General de Turisme

Subirats
21°
Clear