Subirats amb l'Esperanto i la Fira del Gall

10/12/10

Vilafranca , Fira del Gall 09

Els dies 18 i 19 de desembre se celebra a Vilafranca del Penedès una nova edició de la Fira del Gall, un esdeveniment gastronòmic i festiu de molta rellevància al Penedès. El parc de Sant Julià de Vilafranca és el punt neuràlgic d’un gran mercat d’aviram. Podeu comprar els millors exemplars autòctons com el gall de ploma negra brillant, la gallina del Penedès i l’ànec mut, o degustar-los en tastets acompanyats de vins del Penedès.

Vinya acabada de podar

També és una bona oportunitat per conèixer el Penedès i en col.laboració amb el Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès s’organitzen visites a diversos cellers. Les caves i cellers de Subirats Albet i Noya, Cava Guilera, Cellers Carol Vallès i Eudald Massana Noya participen en aquest programa d’activitats paral.leles. A més a més aquest any també hi haurà per primer cop un bus que es desplaçarà a Subirats des de la mateixa Fira del Gall per visitar el Museu d’Esperanto de Subirats, únic i un dels més importants del món. Serà el diumenge 19 de desembre amb sortida a les 12 hores, des de la Capital del Vi, Vilafranca del Penedès, a la Capital de la Vinya, Subirats. Coincidint amb la celebració del Dia Internacional de l’Esperanto, o Diada de Zamenhof del 15 de desembre, tant aquesta visita guiada com el desplaçament en autocar des de Vilafranca serà gratuït. Us hi esperem!

Tastar l'Esperanto al Museu d'Esperanto de Subirats (3)

Subirats
23°
Clear