Maridatge de Préssec d’Ordal i Subirats amb el Vijazz

27/06/10

Inauguració del Mercat del Préssec d'Ordal 2010 (23)

Els assistents al Vijazz 2010 podran maridar el Préssec d’Ordal amb els vins i caves del Penedès. La fira de vins i caves que es desenvoluparà la Rambla Nostra Senyora i a l’estand de degustació de la zona de concerts serà –el 2, 3 i 4 de juliol de 17:30 a 01:30 hores– l’escenari d’una edició especial del Mercat del Préssec d’Ordal a Vilafranca del Penedès. El Mercat del Préssec d’Ordal se celebra els caps de setmana de juny, juliol i agost de 9 a 14 hores a la Plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal (Subirats). Amb aquesta iniciativa del Patronat de Turisme de Subirats, serà el primer cop que el Mercat del Préssec d’Ordal sortirà del seu escenari i horari habitual, amb l’objectiu d’endolcir les nits a ritme de Jazz.

A més a més la colla del Ball de la Cuca de Ca l’Avi (Subirats) animaran la tarda del dissabte del Vijazz amb els seus balls recuperats. Aprofitaran per promocionar les Rutes Vitivinícoles de Subirats, a un públic interessat en l’enoturisme, i el Festival de Música a les Vinyes. Aquest esdeveniment és la continuació natural del Vijazz però en petit format, en celebrar-se al petit nucli medieval de Torre-ramona (Subirats). Aquest any el dia 17 de juliol actuarà Anita Wardell, Damon Brown i Ignasi Terraza Trio i el dia 24 de juliol Maria del Mar Bonet i Manel Camp. La venda de tiquets va a bon ritme i es recomana fer-se amb l’entrada anticipada als punts de venda autoritzats.

VENDA D’ENTRADES

A internet:

Event Registration Online for VIII Festival de Música a les Vinyes powered by Eventbrite

Als següents punts de venda del Penedès:

Discostar (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Vilafranca del Penedès)

Oficina de Turisme de Sant Sadurní d’Anoia

Oficina de Turisme de Subirats

Museu d’Esperanto de Subirats

i el mateix dia al Festival, amb una hora d’antelació i fins 15 minuts abans de l’inici dels concerts, en el cas d’haver-hi localitats disponibles.

Subirats
21°
Clear