Trobada multitudinària de Gegants a Ordal

20/10/09

Plantada a la Plaça de l'Ateneu

Unes 700 persones van assistir el passat diumenge 18 d’octubre a la XII Trobada de Gegants de l’Alt i Baix Penedès i Garraf celebrada a Ordal, Subirats. Una trentena de gegants van portar fins a Subirats les 12 colles participants: Sant Pere Molanta, Clariana, Olivella, Sant Llorenç de Hortons, Torrelles de Foix, Sant Marçal, Els Monjos, Ordal, Lavern, Can Batista, Ca l’Avi i Carrer de la Font de Sant Pau d’Ordal. La plantada de gegants a la Plaça Montcau va impressionar grans i petits doncs podien contemplar reunits i de ben a prop un grup tant important d’imatgeria festiva penedesenca. Un dels moments més curiosos del matí va ser quan la cercavila pels carrers d’Ordal va travessar la carretera N-340 amb els gegants ballant, primer vorejant els vehicles aturats momentàniament i posteriorment passant pel lateral de la carretera davant la mirada incrèdula dels conductors. Ja a la Plaça de l’Ateneu Ordalenc totes les colles van fer una espectacular ballada conjunta.

L’Alcalde de Subirats Antoni Soler va agrair la presència i la dedicació de les colles geganteres i el Regidor de Turisme Xavier Muñoz, juntament amb l’organització de la trobada formada per les 5 colles de gegants del municipi de Subirats, van repartir recordatoris i informació turística de Subirats als assistents. La jornada va finalitzar amb el dinar de germanor entre els membres de totes les colles a la Pista Poliesportiva d’Ordal.

Subirats
21°
Clear