HISTÒRIA DEL FESTIVAL

Història del festival

El Festival de Música a les vinyes és un esdeveniment cultural i artístic amb un llarg recorregut al nostre municipi. Per l’escenari de Torre-Ramona han pujat artistes de primer nivell; Maria del Mar Bonet, Bert van den Brink, Enrico Pieranunzi, Josemi Carmona, entre d’altres. Sempre amb l’objectiu en l’horitzó de premiar a l’espectador amb una programació de músics de qualitat.

El primer festival va tenir lloc a Subirats, l’any 2003, i des de les hores, s’ha celebrat cada mes de juliol. Són tretze les edicions complertes i aquest any es realitzarà una més. Any rere any, el Festival de Música a les vinyes porta al Penedès, un cartell de músics de gran qualitat i posiciona el municipi dins del circuit de petits festivals de Catalunya.

L’Ajuntament de Subirats organitza el Festival de Música a les vinyes amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, Productors de Vi i Cava de Subirats, l’Associació de Productors del Préssec d’Ordal, la Confraria del Cava Sant Sadurní, la pintora Cathrine Bergsrud i la Família Bori de Fortuny. Tots junts, treballem per situar el Festival de Música a les vinyes, com un dels millors festivals d’estiu de petit format i de referència al Penedès.

El Festival de Música a les Vinyes és un dels festivals d’estiu de petit format de referència al Penedès, un esdeveniment que acull a més de 400 espectadors de diferents parts de Catalunya i alguns de l’estranger. Any rere any, es reuneix un públic fidel, atrets per la singularitat del festival i la màgia d’un dels indrets més bonics i desconeguts del Penedès.