ELS CONCERTS

FVS'17- cartell reduccio x4

Els concerts: 22 i 29 de Juliol 2017

1r concert – Dissabte 22 de juliol de 2017

ANTONI SERRANO – IGNASI TERRAZA

SUMMERTIME

Un concert únic i exclusiu pel Festival de Música a les Vinyes, una combinació extraordinària en clau de Jazz. Ignasi Terraza, el pianista amb més swing del jazz català. Seductor i atrevit a la vegada, compartirà escenari amb Antonio Serrano, versàtil i virtuós del seu instrument.
Probablement el millor harmonicista del món, és un dels músics de sessió més sol·licitats d’Europa, es mou amb autèntica mestria amb estils tan diferents com el jazz, el tango, el flamenc, el pop i la clàssica.

Dos dels músics més internacionals i valorats del moment, res millor per gaudir d’una nit d’estiu.

2n concert – Dissabte 29 de juliol de 2017

MANEL CAMP QUARTET – JOAN CROSAS // INTERPRETEN RAMON LLULL

ART

Art és un espectacle ideat per Manel Camp, que en la versió concert uneix música i paraula per tal de fer present l’autor medieval, figura clau de la cultura catalana, i del pensament europeu de l’edat mitjana. Parteix dels nou principis bàsics que Llull proposà com a valors eterns: : bondat, grandesa, eternitat, poder, saviesa voluntat, virtut, veritat i glòria. Escollits per a entrellaçar la trama dels temes musicals que interpretarà el quartet de jazz.

Si la música és la base de l’espectacle, les aportacions de Joan Crosas, recitant fragments de l’autobiografia de Llull, fan que l’espectacle musical esdevingui alguna cosa més gran i emocionant. Tota una festa pels sentits.