ACTIVITATS COMPLEMENTARIES

Activitats complementàries

MARIDATGE “MÚSICA A LES VINYES”

Una de les singularitats del Festival Música a les vinyes, són les activitats complementàries. Després de l’actuació, al bell mig de Torre-Ramona, davant de la Confraria del Cava Sant Sadurní, s’ofereix el tradicional maridatge “Música a les vinyes” que consisteix en degustacions de cava de tots els cellers de Subirats, maridats amb préssec d’Ordal i acompanyats amb coca de forner del Forn de Lavern.

RUTA TORRE-RAMONA “SORPRENENT I MISTERIOSA”

Dins la programació, els dies de concert, es pot incloure una visita guiada per gaudir de l’arquitectura i la història del poble medieval de Torre-Ramona i el Castell de Subirats, en acabar la visita guiada, s’oferirà una copa de cava. Col·labora la Família Bori de Fortuny,  Confraria del Cava Sant Sadurní i Cathrine Bergsrud.

Hora: 10 h Preu: 6€ Sortida: Torre-Ramona.
Informació i reserves: Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99. Places limitades. Cal fer reserva prèvia.

VISITA LA CASA-ESTUDI DE LA PINTURA CATHERINE BERGSRUD

Catherine Bergsrud, nascuda a Noruega i resident a Subirats, viu i treballa a Torre-Ramona, on té el seu estudi de pintura. Durant els dies de concert, pots gaudir d’una petita mostra de la seva obra. Es pot visitar abans de l’inici dels concerts, a partir de les 20:30h. Més informació al telèfon: 669 216 970.

ESPAI GASTRONÒMIC FESTIVAL MÚSICA A LES VINYES

Proposta gastronòmica dins del festival i menús maridats en diversos restaurants del municipi.

Restaurants del Menú FMV

Hotel – Restaurant Sol i Vi (Lavern) Tel. 93 899 32 04
Restaurant Mesón Suso (Urb. Casablanca) Tel. 93 891 27 53

En tots aquest restaurants podreu degustar la cuina local abans de l’inici dels concerts. Horari de 20.30h a 22h. Cal reserva prèvia.

COMPRAR ENTRADES