ELS CONCERTS

Cartell FMV 16

Els concerts: 23 i 30 de Juliol 2016

1r concert – Dissabte 23 de juliol de 2016

MIRALTA – MEZQUIDA – LEITON

PLUJA D’ESTELS

Un concert exclusiu d’un trio de jazz rítmic i melòdic amb molts matisos i registres. El polivalent i refinat bateria català Marc Miralta, el virtuós pianista menorquí, Marco Mezquida i el prestigiós contrabaixista canari, Martín Leiton, ens presentaran un repertori amb composicions pròpies i versions estàndards amb una sonoritat clàssica i actual.

Aquests músics extraordinaris que dominen l’art de la improvisació, es reuniran per compartir una nit inoblidable sota les estrelles de Subirats.

2n concert – Dissabte 30 de juliol de 2016

THAÏS MORELL – IGNASI TERRAZA TRIO + GABRIEL AMARGANT

BOSSA NOVA A LES VINYES

Aquest concert es un homenatge a Vinicius de Moraes, diplomàtic, poeta i compositor. Vinicius de Moraes ha estat juntament amb Tom Jobin i Joao Gilberto l’impulsor d’un nou gènere musical que avui tot el món coneix com la bossa nova.

La guitarrista brasilera Thaïs Morell, ens seduirà amb l’accent tropical de la seva meravellosa veu, que el trio de Ignasi Terraza vestirà de jazz amb el swing del seu piano, al costat del mestre del contrabaix Horacio Fumero, del ritme de bateria d’Esteve Pi i la col·laboració especial de Gabriel Amargant al saxo i clarinet. Un espectacle que ens transportarà de les platges de Ipanema a les vinyes de Subirats, tota una delícia per una nit d’estiu.