Temporada gastronòmica 2018 – Calçotades

Calçots

19 gen. Temporada gastronòmica 2018 – Calçotades

Ja s’ha iniciat la temporada de calçots,  i comença una de les èpoques de l’any més interessants per fer turisme al Penedès. És per això que a Subirats, amb una oferta gastronòmica on no falta els calçots, ha organitzat un recull de les propostes culinàries al municipi per gaudir en família o amics davant d’una bona taula.

A continuació enllacem les diverses propostes que han creat els nostres restaurants i cellers per gaudir d’aquest producte tan arrelat a la cultura Catalana.

Oferta gastronòmica  (En aquest apartat anirem publicant totes les propostes que tinguin relació amb la temporada de calçots 2018)

  • Ecocalçotada, visita el celler Albet i Noya i calçotada  [+]
  • Calçotada km0 – Música anys 80 al restaurant Mirador de les Caves [+]
  • Calçotada i visita al celler Eudald Massana Noya [+]
  • Menú calçotada l’Hotel-Restaurant Sol i Vi [+]
  • Calçotada vora la vinya, visita i tast a Sumarroca [+]
  • Menú calçotada restaurant Canals i Casanovas [+]
  • Masia Cal Sala [+]
  • Menú calçotada restaurant Racó el Pago [+]

Coincidint en l’època de calçots, combina la gastronomia amb activitats culturals i rutes. Informa’t i reserva a l’Oficina de Turisme de Subirats. Tel. 93 899 34 99 i info@turismesubirats.cat

Totes aquestes propostes es poden maridar amb el confort de qualsevol dels allotjaments rural de Subirats i completar així un dia perfecte al Penedès!

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!