Subirats en Flor

L‘Ajuntament de Subirats convoca a les famílies del municipi a participar del Subirats en Flor, per guarnir les façanes dels diferents nuclis municipals.

El diumenge 06 de maig, de 10 a 13 hores, a l’estació de tren de Lavern-Subirats, podreu recollir el vostre lot de plantes. Aquest tradicional obsequi serveix, no només per embellir els carrers de Subirats, sinó també per premiar la dedicació dels veïns i veïnes del municipi per mantenir l’entorn amb tanta cura.

Per obtenir aquest lot de plantes només cal emplenar la butlleta que s’adjunta a la revista Tot Subirats i entregar-la en arribar a l’estació de tren en l’horari especificat.

Jornades de portes obertes a l’Oficina de Turisme i exposició del projecte de les Rutes Vitivinícoles de Subirats

Enguany, durant el Subirats en Flor, hi haurà jornades de portes obertes a la nova Oficina de Turisme de Subirats, recentment reformada.

Dins de l’Oficina de Turisme de Subirats trobareu un punt d’informació i una exposició del projecte de les Rutes Vitivinícoles de Subirats per tal que els veïns i veïnes puguin opinar i dir la seva. L’exposició consistirà a explicar els diferents recorreguts, el patrimoni i els establiments turístics al seu pas per les tres rutes circulars.

Des de l’àrea de Turisme de Subirats us animem al fet que participeu en aquest projecte  on donem a conèixer les rutes, i de retruc els nostres pobles, està molt ben premiat.

subflor

Guarnim els nuclis de Subirats, Capital de la Vinya!