Subirats en Flor

Poster_SF_Final1_web

Com cada segon diumenge de maig, l’Ajuntament de Subirats convoca a les famílies del municipi a participar de la Festa de la Primavera “Subirats en Flor”, per guarnir les façanes dels diferents nuclis municipals.

El diumenge 14 de maig, de 10 a 13 hores, a l’estació de tren de Lavern-Subirats, podreu recollir el vostre lot de plantes. Aquest tradicional obsequi serveix, no només per embellir els carrers de Subirats, sinó també per premiar la dedicació dels veïns i veïnes del municipi per mantenir l’entorn amb tanta cura.

Per obtenir aquest lot de flors només cal emplenar la butlleta que s’adjunta a la revista Tot Subirats i entregar-la en arribar a l’Estació Vitivinícola el dia de la Festa de la Primavera en l’horari especificat.

Concurs del Subirats en Flor – Embellir les façanes de Subirats

Com cada any, després de la Festa de la Primavera del Subirats en Flor, els veïns i veïnes del municipi, podeu participar en el concurs del Subirats en Flor, on l’objectiu és embellir les façanes de la vostra casa.
El dia que se celebri el Subirats en Flor, a l’Oficina de Turisme de Subirats, a prop del punt de recollida del lot de plantes, trobareu un punt d’informació per tal de rebre informació del concurs. Com sempre, el concurs consistirà a enviar una imatge de la façana del vostre habitatge on es mostrin, entre d’altres, les flors del lot de plantes i altres ornaments que considereu necessaris. Aquestes fotografies seran puntuades per un jurat, que valorarà l’estètica i la bellesa de la façana. L’entrega de premis es realitzarà el dia de la inauguració del Mercat del Préssec d’Ordal, a la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal.

Enguany, els guanyadors podran optar a guanyar algun d’aquests premis:

• Un sopar per a dues persones a un restaurant del municipi “Menú Subirats en Flor”.
• Una experiència enoturística per a dues persones en un celler de Subirats.
• Dues entrades per a un concert del XV Festival de Música a les Vinyes.

En l’edició anterior, els guanyadors van ser Salvi Vendrell (1r lloc), Margarita Nieto (2n lloc), Mercè Olivella (3r lloc) i Pere Vendrell (premi accèssit).

Des de la Regidoria de Turisme de Subirats us animem al fet que participeu en aquest concurs on embellir les façanes, i de retruc els nostres carrers, està molt ben premiat.

subflor

Guarnim els nuclis de Subirats, Capital de la Vinya!