Rutes Vitivinícoles de Subirats

scv

11 gen. Rutes Vitivinícoles de Subirats

Les Rutes Vitivinícoles de Subirats amb bicicleta elèctrica és l’aposta turística que ofereix la destinació de Subirats. S’ofereixen entorns ideals per als amants de la natura, paratges de vinyes i presseguers ideals per practicar-hi el cicloturisme o realitzar passejades en família.

Les Rutes Vitivinícoles de Subirats són itineraris a través de paisatges vitivinícoles excepcionals que connecten amb altres rutes del territori del Penedès.

L’Estació Vitivinícola de Lavern és el punt de sortida i d’arribada de les rutes i trobareu tota la informació per gaudir de la vostra experiència.

L’Oficina de Turisme de Subirats es posa també al servei de la comarca i funciona com a punt d’informació dels itineraris, rutes i camins al seu pas pel Penedès, com ara el Camí del Riu, Camins del Penedès o la Via Augusta. Subirats ofereix una nova experiència enoturística en el territori de la DO Penedès, una zona privilegiada per al cultiu de la vinya amb un entorn únic i a prop de Barcelona.

Pel seu elevat interès paisatgístic recomanem fer amb bicicleta elèctrica la Ruta Vitivinícola de Subirats 1 – Itinerari del Mirador. Aquest itinerari transcorre entre cellers, masies, miradors, forn de calç, camps de presseguers i vinya. El recorregut reuneix les condicions ideals per practicar-hi el cicloturisme, i proporciona un recorregut complet per viure l’enoturisme; gaudir del patrimoni, el medi ambient, fer esport, la gastronomia i el vi.

Tot això i més a Subirats, Capital de la Vinya!