Notícies

plafo Subirats Enoturisme Penedès ed
22 des.
Es col•loca el nou plafó d’Enoturisme Penedès a l’Estació Vitivinícola de Lavern-Subirats.

Enoturisme Penedès, col.loca a l’Estació Vitivininícola de Lavern-Subirats, el plafó amb la información de tots els recursos i atractius turístics del municipi, amb la col.laboració de la Diputació de Barcelona. Aquestes darreres setmanes s’ha completat la instal·lació del plafó d’informació turística de Subirats. Se'n han instal.lat dos, un s’ha ubicat al costat del mil·liari de la Ruta de la Via...

55
02 des.
L’art de la pedra seca ja és Patrimoni Cultural Immaterial de la UNESCO

El passat dimecres la UNESCO va fer aquest reconeixement a la tècnica de la pedra seca, molt present a Subirats. Dimecres passat es va fer pública la inscripció de l’art de la Pedra Seca com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. Un reconeixement que a Subirats té molta importància per l’aposta que des de fa anys...

IMG_20181201_131109_349
01 des.
Subirats, municipi de la Via Augusta més vitivinícola

Subirats ja llueix els mil·liaris a diferents punts, que marquen el traçat de la ruta de la Via Augusta, al seu pas pel Penedès. La Via Augusta és una ruta que vol recuperar el traçat d’aquesta antiga via de comunicació d’època romana. Aquesta està emmarcada en una iniciativa de la Unió Europea que busca posar en valor les vies romanes...

image2
01 des.
Nova senyalització del Forn de Calç i les balmes de la Bardera

Aquesta darrera setmana al voltant de la masia La Bardera i del mirador Miravinya de la Bardera s’ha senyalitzat el forn de calç i les balmes de La Bardera. En el traçat de la ruta vitinícola del Mirador, hi ha el forn de calç de la Bardera, un element de pedra seca que s’ha posat en valor, com també les...

Tast de caves
24 nov.
Els Tastos i els Maridatges del 14è Subirats Tasta’l

A l’espai Cal Saldoni tindràn lloc el Tast Guiat i el Maridatge Llaminer, les propostes gastronòmiques i enoturístiques del Subirats Tasta’l.  Totes dues propostes serán guiades a càrrec de Lluís Ràfols. El Tast guiat de Caves i productes artesans d’enguany, proposa tres degustacions maridades amb cava del municipi. Un tast que trena els gustos més tradicionals de la cuina casolana amb...