Gran afluència de visitants durant primer cap de setmana de juny al Castell de Subirats & Vi

castellvi3

07 juny Gran afluència de visitants durant primer cap de setmana de juny al Castell de Subirats & Vi

El primer cap de setmana del mes de juny ha tingut lloc una nova edició de l’activitat “Castell de Subirats & Vi“, que uneix història i tast. L’activitat que constava de la visita comentada al Castell de Subirats, on es poden admirar les vistes panoràmiques,  que acabava amb una copa de cava d’Oliver Viticultors. Un cava de criança elaborat amb les tres varietats més típiques al Penedès, xarel·lo, macabeu i parellada. Podem destacar l’èxit d’aforament de l’activitat i les bones sensacions que va generar entre els visitants.

Oliver Viticultors, és una cava del municipi de Subirats que des del 2010 elaboren caves a partir del cultiu de vinyes pròpies. Una producció la de caves que la vinculen molt estretament a la terra i al paisatge. Aquest celler està situat a la masia Cal Xic de L’Agustí, prop del nucli de Can Batista, on atenen també visites a la cava.


Us recordem que, enguany, per commemorar els 1.100 anys del Castell de Subirats s’ha planificat tot un seguit d’activitats relacionades. A continuació podeu veure el calendari de Castell de Subirats i Vi, on descobrireu la història del castell i degustareu un producte d’un celler de Subirats.

Calendari_noticia_cellers de Subirats

Més informació a Subirats, Capital de la Vinya.