Entrada combinada Castell i Vi

Cartell_Celler7

11 jul. Entrada combinada Castell i Vi

Els dies 15 i 16 de juliol, es degustarà una copa de vi Curiós Ull de llebre d’Albet i Noia amb la visita guiada pel Castell de Subirats.

El darrer dissabte dia 1 de juliol i el diumenge 2 de juliol, varem celebrar l’activitat Castell i Vi maridant la visita amb un tast de cava del celler Sumarroca.  Tant un com l’altre dia, l’activitat va comptar amb èxit de públic, vingut de diversos punts de la geografia catalana; però també van gaudir-la veïns de Subirats. La refrescant combinació de patrimoni i un producte de la terra a Subirats, com el cava sempre acaba donant bons resultats.

Aquest cap de setmana que ve, Castell i Vi continua, i ofereix en aquest cas un maridatge entre la tradició i la història del castell, que es remunta al segle X, amb el vi curiós Ull de llebre  d’Albet i Noya. Un vi jove que en la seva temperatura ideal desplega intensitat tant en l’aroma com en el gust, resumint a la boca les millors característiques de la terra on ha estat cultivat i el repòs de quatre de mesos de criança.

El Celler modernista Albet i Noya se situa en una masia documentada al segle XIII, Can Vendrell de la Codina. El celler original data de 1925, però el 2004 i el 2010 respectivament van inaugurar dos nous cellers que els permeten, emmagatzemar, de forma climatitzada; i en el cas del celler de l’Era, vinificar separadament els vins de gamma més alta. L’aposta d’aquest celler és la vinificació ecològica,  per tant l’exigència en una major qualitat del raïm.