El Castell de Subirats acollirà l’espectacle medieval “Subirats Medieval”

Subirats medieval

26 set. El Castell de Subirats acollirà l’espectacle medieval “Subirats Medieval”

El proper dissabte 30 de setembre, en el marc de la celebració dels 1.100 anys del Castell de Subirats, el Castell de Subirats serà l’escenari d’una recreació i espectacle medieval a càrrec de les companyies de teatre Excalibur, “EnObres” (Lavern), La companyia es grata (Can Rossell) i Templers Dosrius.

El castell i els seus voltants es transformaran per fer-nos viatjar a l’època medieval. Els visitants reviuran les magnífiques històries de cavallers i coneixeran de primera mà les costums, vestits i vida de l’edat mitjana.

L’espectacle començarà a les 5 de la tarda i finalitzarà al voltant de les 9 del vespre amb una gran actuació final. Per complementar l’activitat, hi haurà un espai de degustació amb taules i cadires on es podrà sopar, beure o simplement descansar i gaudir de les magnífiques vistes que ofereix el Castell de Subirats.

També s’ubicaran en l’entorn del castell parades d’artesans que oferiran els seus productes de proximitat als visitants.

No us perdeu aquest espectacle únic i irrepetible!!

Nota important: Us informem que amb motiu de la convocatòria del referèndum del proper 1 d’octubre, els actes previstos en el marc dels 1.100 anys del Castell de Subirats, que s’havien de dur a terme aquell dia al Castell, queden anul·lats.