Castell i Vi amb Eudald Massana Noya

Cartell_Celler11

12 oct. Castell i Vi amb Eudald Massana Noya

Aquest cap de setmana, 14 i 15 d’octubre, al Castell de Subirats, tindrà lloc una nova edició de l’activitat Castell i Vi, una visita guiada on es podrà conèixer el Castell de Subirats i degustar, en acabar, una copa de cava del celler Eudald Massana Noya.

La visita descobreix el passat del municipi, des dels seus orígens, que arrelen en la història medieval de Catalunya, entre cristians i sarraïns. Aquesta llarga tradició ha deixat marca a Subirats, i el castell n’és el símbol més emblemàtic. Aquest passat, en el context del paisatge que l’envolta, dóna a la visita un caràcter especial i una experiència única al visitant.

Per culminar la visita, es tastarà una copa de cava Reserva Brut Nature, un cava fet pel celler ecològic Eudald Massana Noya, elaborat amb raïms seleccionats de la finca de Sant Pau d’Ordal, de les varietats Macabeu, Xarel•lo, Parellada i Chardonnay.

Per gaudir de la visita combinada, cal fer reserva prèvia al correu electrònic info@turismesubirats.cat. Més informació a les xarxes socials de Turisme Subirats.

 

Tags:
, , ,