Castell i Vi amb Esteve Gibert Viticultors

Cartell_Celler10

19 set. Castell i Vi amb Esteve Gibert Viticultors

Aquest cap de setmana, els dies 23 i 24 de setembre, al Castell de Subirats, s’hi organitza una nova edició de l’activitat Castell i Vi. Es podrà visitar el Castell de Subirats i degustar a l’acabar una copa de vi del celler Esteve Gibert viticultors.

La visita descobreix el passat del municipi, des dels seus orígens, que arrelen en la història medieval de Catalunya, entre cristians i sarraïns. Aquesta llarga tradició ha deixat marca a Subirats, i el castell n’és el símbol més emblemàtic. Aquest passat, en el context del paisatge que l’envolta dóna a la visita un caràcter especial i una experiència única.

Per culminar la visita, es podrà assaborir Origen, un vi d’Esteve Gibert viticultors. Un vi de xarel·lo cent per cent, de set mesos de criança, fet amb raïm cultivat a Ordal en un sòl de franc-calcari que li dóna uns gustos molt particulars de la terra on ha crescut. Esteve Gibert és un celler que neix el 2009 en una masia amb una llarga tradició en el cultiu de la vinya, a Cal Panxa davant del Castell i amb vinyes també a Ordal.

Per gaudir de la visita guiada amb degustació, cal fer reserva prèvia trucant a l’Oficina de Turisme de Subirats. Més informació al telèfon: 93 899 34 99 – info@turismesubirats.catwww.turismesubirats.cat