Activitat inauguració Mercat – Tren + bicicleta elèctrica

IMG_1200

04 juny Activitat inauguració Mercat – Tren + bicicleta elèctrica

El pròxim dissabte 09 de juny a les 10 hores, coincidint amb la inauguració del 13è Mercat del Préssec d’Ordal, promoció tren + bici, una manera sostenible de visitar el mercat. Es tracta d’una ruta fins al Mercat del Préssec d’Ordal en bicicleta elèctrica.

Informació addicional del taller de contes

Punt d’inici: Equipament municipal EnoBicingPenedès, pedalant entre vinyes
Preu: 10€ (eBike) Descompte en el preu del lloguer de la bicicleta durant el cap de setmana de la inauguració pels visitants que arribin en tren i agafin una bicicleta a l’estació de Lavern per anar al mercat. Opcional bicicleta convencional o btt.
Durada de l’activitat: Recollida a les 10 hores i entrega a les 14 hores

Més informació i reserves a: info@enobicingpenedes.cat – 93 899 34 99.

Veniu a descobrir el Préssec d’Ordal de manera sostenible a Subirats, Capital de la Vinya!

Informació de la ruta recomanada: Arribada en tren i sortida de l’estació de tren de Lavern en bicicleta per la Ruta Vitivinícola 1 de Subirats, itinerari del Mirador. L’itinerari del Mirador és el més destacat de tots els que conformen les Rutes Vitivinícoles. S’hi pot observar conreus  de vinya i camps de presseguers. Aquesta ruta en bicicleta elèctrica és apta per a tots els nivells i condicions físiques. Es tracta d’un agradable camí, amb certes pujades que seran fàcilment assolides gràcies a l’ajuda del motor elèctric de la bici. És per tant, una activitat agradable i tranquil·la, amb parades per observar l’entorn.

Veniu a gaudir de la natura i la història a Subirats, Capital de la Vinya!