8è SUBIRATS TASTA'L Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra, aquest diumenge!

27/11/12

Cartell del 8è SUBIRATS TASTA'L Mostra de vins, caves i productes de la terra a Sant Pau d'Ordal (Subirats) el 2 de desembre de 2012

La 8a Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra “Subirats Tasta’l” se celebrarà el proper 2 de desembre de 2012 d’11 a 15 hores a Sant Pau d’Ordal (Subirats). Cada any l’assistència a l’esdeveniment augmenta ja que és un excel.lent aparador popular per donar a conèixer que a Subirats es produeixen vins i caves de primera qualitat i és punt de trobada dels professionals del sector de l’elaboració i de la gastronomia local, com magnífics embotits, garlandes, mel, hortalisses i tot tipus de productes agrícoles. La inauguració de la mostra anirà a càrrec de l’Il.lm. Sr. Jordi Subirana i Ortells, Diputat delegat de Comerç, la Il.lma. Sra. Mireia Hernández i Hernández, Diputada adjunta de Cultura, l’Il.lm. Sr. Pere Pons i Vendrell, Alcalde de Subirats, el Sr. Lluís Ràfols i Bages, Regidor de Cultura de Subirats i la Presidenta del Patronat de Turisme de Subirats, Sra. Maria Teresa Catasús i Vilamós.

A banda de la possibilitat de comprar el cava per aquest Nadal, hi haurà d’altres activitats i accions paral.leles a les degustacions. Entre d’altres, es podrà gaudir de l’actuació del grup musical Tallaferro, participar en un taller infantil de xapes o assistir a l’exhibició que l’ADF local farà, mostrant les seves habilitats en el medi natural. També destaca el tast gastronòmic de diversos plats preparats per restauradors del municipi. L’atracció d’aquesta fira enograstronòmica rau en la seva autenticitat ja que tots els expositors ofereixen directament els seus productes sense intermediaris i amb la possibilitat de tastar-los adquirint els tiquets que l’organització ha previst: 4 degustacions amb una copa de regal per 6 Euros i sense la copa només 5 Euros, i 1 Euro si es vol comprar només la copa de cava o vi commemorativa. Així mateix també es podrà adquirir el set de plaques de cava promocionals “Subirats Capital de la Vinya” que edita el Patronat de Turisme de Subirats. La mostra “Subirats Tasta’l” és organitzada per l’Ajuntament de Subirats amb la col.laboració del Patronat de Turisme de Subirats i el suport de la Diputació de Barcelona.

7è Subirats Tasta'l Mostra de Vins, Caves i Productes de la Terra (42)

Serà doncs un cap de setmana inmillorable per gaudir del Penedès tot recorrent les Rutes Vitivinícoles de Subirats i finalitzar l’experiència tastant els millors productes del territori. Seguint l’esperit del Mercat del Préssec d’Ordal que es desenvolupa a l’estiu a la mateixa plaça de Subirats, hi haurà venda directa de productes del camp a càrrec dels propis pagesos, els quals acostumen a esgotar existències, fet que valora l’interès dels visitants pels productes de proximitat. Subirats és conegut com la Capital de la Vinya per ser el municipi, amb una extensió total de 56 km quadrats, amb la superfície més gran de Catalunya dedicada a aquest conreu fent un dels recursos turístics més importants les Rutes Vitivinícoles de Subirats: 34 km distribuïts en 9 itineraris paisatgístics de vinya, presseguers, bosc, masies, caves i cellers.

A continuació teniu el díptic de l’esdeveniment amb l’informació de tots els expositors que hi participaran al 8è Subirats Tasta’l.

Us hi esperem a Subirats, Capital de la Vinya!

Subirats
17°
Partly Cloudy