Rodatge Penedès TV sobre Enoturisme a Subirats

23/06/10

Rodatge Penedès TV sobre Enoturisme a Subirats

Penedès TV va realitzar dilluns un reportatge sobre l’Enoturisme al Penedès i tenia parada obligada a les caves i cellers de Subirats. Com a representació van gravar els Cellers Carol Vallès i Cava Guilera. A continuació van dedicar una bona estona a les vinyes i camins per on transcorrren les Rutes Vitivinícoles de Subirats, de la mà del guiatge de Can Rossell Natura. Finalment l’oficina d’informació turística del Patronat de Turisme de Subirats, inici de la majoria dels itineraris, també va ser destacada. Sortirà, juntament amb altres recursos enoturístics de la comarca, al programa Pel Penedès. Mentrestant us deixem amb fotografies de com va anar el rodatge i recordeu que podeu recórrer Subirats, la Capital de la Vinya, les 24 hores dels 7 dies de la setmana!

Subirats
10°
Partly Cloudy