12è Mercat del Préssec d’Ordal

12MPO_destaquem

El Mercat del Préssec d’Ordal se situa a la Plaça Subirats al bell mig de Sant Pau d’Ordal durant els mesos de juny, juliol i agost. L’horari del mercat és de 10 h a 14 h.

Aquest any degut a les altes temperatures s’avança una setmana la temporada del préssec d’ordal!  Es preveu una molt bona temporada en quant a sabor i tamany del préssec i ja es poden venir a comprar préssecs vermells en el seu punt òptim de maduració, a partir del cap de setmana del 10 i 11 de juny, coincidint amb la inauguració, també hi haurà préssec groc i altres varietats.

Consulta el Programa Inauguració Mercat del Préssec d’Ordal 2017

Els pagesos elaboradors d’aquest producte, amb denominació d’origen pròpia, el venen directament collit de les seves terres, i el Mercat és la millor oportunitat per aconseguir-lo, amb degustació inclosa del combinat de caves de Subirats i Préssec d’Ordal “Música a les Vinyes” per a tots els compradors.

fotoMaridatge

El Préssec d’Ordal, conreat a Subirats, és un dels productes de més qualitat amb què compta el municipi, a banda dels seus vins i caves i la gastronomia. L’alt valor qualitatiu d’aquests préssecs és conseqüència de dos factors molt importants i que no es donen enlloc més. Per una part, el tipus de sòl calcari característic del nostre municipi, i per l’altra la seva condició de conreu de secà que li dóna un aroma i un gust difícil de trobar en altres varietats. Si a aquests dos factors li afegim el fet de que el producte es cull en les condicions òptimes de maduració, tot plegat fa que el préssec d’Ordal sigui conegut per les seves excel·lents qualitats aromàtiques i gustatives.

El préssec d’Ordal es cull entre principis del mes de juny i mitjans d’agost. Us convidem a que vingueu a provar-lo i el pugueu comprar directament al productor, fet que garanteix que el producte estarà en les seves condicions òptimes de consum.

[+] Associació de productors del Préssec d’Ordal